Misija

Naša misija je jednostavna - povećati svest o SEO praksama, promovisati najnovije trendove i tehnologije, i podržati rast online prisustva poslovanja u Srbiji. SrbijaSEO teži da bude ne samo izvor informacija već i zajednica koja podstiče razmenu znanja i iskustava.

O nama

SrbijaSEO je projekat Lav IT Solutions, lidera u oblasti informacionih tehnologija. Osnovan sa ciljem da unapredi i podrži razvoj SEO industrije u Srbiji, SrbijaSEO okuplja stručnjake, entuzijaste i preduzetnike sa zajedničkim interesom za digitalni marketing i optimizaciju za pretraživače.

Šta nudimo?

1. Vesti i Analize

Pratimo najnovije trendove u svetu SEO-a i prilagođavamo ih srpskom tržištu. Naš tim stručnjaka pruža analize, savete i vodi vas kroz ključne promene u algoritmima pretraživača.

2. Edukacija

SrbijaSEO je vaša destinacija za edukaciju o SEO praksama. Redovno organizujemo webinare, radionice i predavanja kako bismo vam pomogli da unapredite svoje veštine i ostanete korak ispred u digitalnom svetu.

3. Zajednica

Postanite deo rastuće zajednice stručnjaka i entuzijasta za SEO. Povežite se sa istomišljenicima, delite iskustva i rešavajte izazove zajedno. SrbijaSEO pruža platformu za networking i razmenu ideja.

The Team

Meet Our Professional Team

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

James Traxler

CEO & Founder

Sherri Woodard

Content Writer

John Lewis

Designer

Susan Collins

Reporter

Featured Categories

Get inspire with every story you read

Convallis maximus libero semper montes si blandit ornare ac rhoncus sagittis dapibus. Volutpat neque habitasse congue a semper phasellus dictum vehicula ultricies egestas. Condimentum mus hendrerit elementum tempor molestie.

Entertainment

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Business

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Lifestyle

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Technology

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Posetite nas

Balkanska 23

11000 Beograd 

Pozovite nas
Kontaktirajte nas

Pošaljite nam poruku