PAY PER CLICK
Šta je Pay Per Click (Plati Po Kliku)?

PPC ili pay-per-click (plati po kliku), model internet marketinga u kojem oglašivači plaćaju naknadu svaki put kada se klikne na jedan od njihovih oglasa. U suštini, to je način kupovine poseta vašoj veb lokaciji, umesto pokušaja da se oni posete organski.
Oglašavanje putem pretraživača je jedan od najpopularnijih oblika PPC-a. Omogućava oglašavačima da ponude ponudu za plasman oglasa u sponzorirane linkove pretraživača kada neko traži ključnu reč koja se odnosi na njihovu poslovnu ponudu.
PPC Menadžement

Platforme kao što su Google AdWords i Bing su važne za vaše preduzeće. Uz našu ekspertizu za plaćanje po kliku (PPC), možemo vam pomoći da svoj budžet uvećate nekoliko puta. Prilagodili smo strategiju i izveštavanje vašim potrebama.
Pružamo podršku i uputstva koja vam trebaju da postignete svoj cilj, bilo da se maksimizira povraćaj investicije, povećava potencijal ili podstiče brend.


Plati po kliku

Naš Pay Per Click Servis


PPC Revizor

Naš proces revizije PPC-a započinje sagledavanje ciljeva revizije, pokrivenosti, vodeći do analize podataka.


Bing Oglašavanje

Naš tim za Bing oglašavanje poseduje obuku i stručnost koja vam treba da bi iskoristili pun potencijal Bingove PPC platforme.Društvene Mreže Oglašavanje

Srbija Seo vam može pomoći u plaćenim društvenim kampanjama koje mogu da usmere ciljanu publiku ka većim ciljanim akcijama.


Display Oglašavanje

Vaši prikazni oglasi će ciljati na publiku koja je već pokazala interesovanje za vašu uslugu ili proizvod.Google AdWords

Angažovanjem naše agencije dobijate benificije eksperta za Google Ads u punom radnom vremenu bez potrebe za dodatnim troškovima angožovanja drugog radnika.


Remarketing & Retargeting

Poboljšajte ROI i povećajte konverziju marketingom za posetioce koji su već posetili vašu veb lokaciju.Plati po klikuKratak proćes naše kampanje plaćanja po kliku (PPC):

Naša usluga upravljanja plaćanjem po kliku (PPC) uključuje sledeće komponente:

  • PPC strategija kampanje za pretragu
  • Istraživanje i izbor ključnih reči
  • Ad kreativni razvoj
  • Podešavanje kampanje
  • Upravljanje ponudom i plaćanje RIO
  • Optimizacija i razvoj ciljane stranice
  • Upravljanje i analiza kampanjeIsporuke

Mi mesečno izveštavamo o uspehu vaše kampanje u pogledu izbora ključnih reči i izbora teksta, a mi kreiramo izveštaj o rangu kako biste znali gde vi organski delujete za ključne riječi koje plaćate. Pored toga, nakon pregledavanja izveštaja izdvojićemo jedan sat poziva sa članovima vašeg tima kako bismo objasnili napredak vašeg kampanje, usmerili i odgovorili na sva pitanja koja možda imate.

Hajde Da Započnemo
Vaš Projekat


Mi ćemo vam pomoći da postignete svoje ciljeve i da razvijete svoj posao.


ZAPOČNI SAD

MI KREIRAMO LEPE STVARI

Mi gradimo mostove u veb tehnologiji kako bismo povezali cilj klijenta sa stvarnošću

POGLEDAJTE PORTFOLIO